Hot water and steam hoses


Heetwater-  en stoomslangen zijn zeer geschikt voor gebruik in verschillende commerciële en gemeentelijke industrieën. De slangen zijn opgebouwd uit een binnen- en buitenwand, veelal gemaakt van het materiaal EPDM en soms in combinatie met glasvezel of geëxtrudeerd CIIR. Dit is afhankelijk van het type slang. Deze materialen zorgen ervoor dat de heetwater- en stoomslangen bestand zijn tegen verschillende invloeden zoals hitte, water, stoom, ozon, zonlicht en verschillende zuren en chemicaliën. De buitenwand is altijd gepinpricked, om zo blaren te voorkomen.

Belangrijk: na gebruik het stoom of water altijd aflaten! Laat de slang goed drogen of blaas deze droog om popcorning te voorkomen.

GLASFIBERCO

Fiberglass braided rubber coolant hose

MULTI/20

EPDM rubber multi purpose hose.

RADIATORE 1MTR

EPDM rubber radiator and hot water hose.

RADIOFLEX

EPDM rubber kinkfree radiator and hot water hose.

STEAM RED 210

EPDM rubberen high pressure hot water and steamhose.

STEAM WASH

EPDM rubber low pressure hot water and steam hose.

RADIATORE

EPDM rubber radiator and hot water hose.

STEAM EN ISO

EPDM rubber high-pressure hot water and steam hose with chlorobutyl tube.

STEAM EN ISO LP

EPDM rubber low-pressure hot water and steam hose.

COOLING HOSE BLUE

Blue EPDM hose for injection molding machines

COOLING HOSE RED

Red EPDM hose for injection molding machines

Lage en hoge druk

Heetwater- en stoomslangen zijn onder te verdelen in twee verschillende typen: lage druk en hoge druk. De lage druk slangen zijn geschikt voor verzadigd stoom en te gebruiken tot een temperatuur van 165°C, met een maximale werkdruk van 6 bar. De hoge druk slangen zijn geschikt voor zowel verzadigd stoom tot een temperatuur van 210°C, als oververhitte stoom (kortstondig) tot 232°C. De hoge druk slangen hebben een maximale werkdruk van 18 bar.

Interesse?

Bekijk per slang wat de specificaties ervan zijn, aangezien wij een gevarieerd aanbod aan heetwater- en stoomslangen bieden. Altijd in de gewenste lengte! Naast heetwater- en stoomslangen hebben wij ook een uitgebreid assortiment aan bijpassende koppelingen. We laten onze slangen en koppelingen onder ons private label bij de meest gerenommeerde fabrieken over de hele wereld produceren en keuren. Het gekeurde eindproduct wordt dan ook inclusief certificaat bij u geleverd.

Vraag gerust naar de mogelijkheden en wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen, door te mailen naar info@cohose.com of via +31 (0) 475 340 778.